دارچین از پوست داخلی یک درخت همیشه سبز کوچک از خانواده Cinnamomum میآید. این ادویه روزی از طلا ارزشمندتر بود. این ادویه دارای طعم مطبوع و بوی گرم است که آن را در آشپزی به ویژه در پخت و پز کیک محبوب کرده است.
دارچین محبوب ترین ادویه دارویی است که از زمان های قدیم استفاده می شود.
یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده حاوی 1.4 گرم فیبر و مقدار کافی کلسیم است. همچنین حاوی ویتامین A، ویتامین B و ویتامین K و مقداری آنتی اکسیدان است.
دارچین یک منعقد کننده طبیعی خون است که میتواند از خونریزی جلوگیری کند. همچنین حاوی ترکیبی به نام سینامالدئید است که خواص ضد انعقادی دارد.
دارچین یک ادویه خوشمزه است و علم مدرن اکنون آنچه را که مردم به طور غریزی برای قرن ها می دانستند تأیید کرده است.
سینامالدئید، جزء فعال اصلی دارچین، ممکن است به مبارزه با انواع عفونت کمک کند. سینامالدئید یک اسانس موجود در پوست دارچین است که دارای خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی است. این ماده، باکتری خاصی مانند سالمونلا را مهار میکند و همچنین عفونت های تنفسی ناشی از قارچ ها را کنترل میکند.
آنتی اکسیدان ها می توانند استرس اکسیداتیو را کاهش دهند که ثابت شده است به سلول ها آسیب می رساند و تقریباً به بیماریهای مزمن مانند دیابت نوع 2 کمک می کند.
دارچین سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کولین، بتاکاروتن، آلفاکاروتن و غیره است. دارچین آنقدر قوی است که به عنوان یک نگهدارنده طبیعی غذا عمل می کند.
دارچین فقط یک ادویه خوش طعم نیست و همچنین ممکن است فواید باورنکردنی برای سلامت رحم داشته باشد!!
حاوی ترکیبی به نام سینامالدئید است که نشان داده شده است که دارای خواص ضد التهابی است و می تواند به افزایش جریان خون به رحم کمک کند.
علاوه بر این، سینامالدئید می تواند تولید کلاژن را تحریک کند، پروتئینی که برای بازسازی بافت ضروری است.
دارچین با عفونت مبارزه می کند و بافت آسیب دیده را ترمیم می کند. سینامالدئید موجود در آن به کاهش تورم و جلوگیری از جمع شدن پلاکت های خون کمک می کند. برای دردهای حاد و مزمن مانند آرتریت مفید است. دارچین همچنین گردش خون را تقویت می کند و گردش خون را به مفاصلی که در آن گردش خون مختل می شود، می راند.
انسولین یک هورمون مهم برای کنترل سطح قند خون و تنظیم متابولیسم است. مصرف روزانه دارچین حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد و به تنظیم سطح قند خون کمک می کند.
تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش را کند می کند که منجر به کاهش میزان ورود گلوکز به گردش خون می شود.
نوشیدن چای دارچین بعد از شام ممکن است در واقع به کاهش سطح قند خون شما در شب کمک کند و منجر به سلامت متابولیک بهتر، جلوگیری از بروز بیماری های متابولیک و حتی کاهش وزن شود.
ترکیبات فعال در دارچین با بهبود حساسیت به انسولین به تنظیم قند خون کمک می کند.
دارچین حاوی ترکیبی به نام سینامات است که ممکن است فعالیت آنزیمی را که باعث تولید کلسترول می شود کاهش دهد و در نتیجه تعداد اسیدهای چرب در خون را کاهش دهد.
این ماده همچنین به کاهش کلسترول بد در بدن شما کمک می کند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
برخی شواهد نشان می دهد که مصرف دارچین با کاهش کوتاه مدت فشار خون همراه است. همچنین به کاهش سطح کلسترول کمک می کند که نهایتا منجر به کاهش خطر مشکلات قلبی میشود.
دارچین خاصیت ضد سرطانی دارد. از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند و از تشکیل رگ های خونی در تومورها جلوگیری می کند. مصرف روزانه دارچین یک عمل محافظتی در برابر سرطان، به ویژه سرطان روده بزرگ ایجاد می کند.
دارچین برای سلامت پوست بهترین است. به کاهش باکتری های تشکیل دهنده آکنه کمک می کند. برای تهیه ماسک آکنه، سه قاشق غذاخوری عسل را با یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. بگذارید ۱۰ دقیقه روی پوستتان بماند سپس آن را بشویید.
دارچین پوست شما را براق و صاف نگه می دارد. با افزایش سن پوست، به دلیل کاهش کلاژن و الاستین که پوست شما را کدر می کند، خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد.
بسیاری از لوسیون ها ممکن است این پروتئین را برای بازیابی خاصیت ارتجاعی طبیعی فراهم کنند، اما عصاره دارچین بهترین ماده است.
دارچین یک محافظ عصبی است که به نورون ها کمک می کند و عملکرد حرکتی را بهبود می بخشد. ترکیبات موجود در دارچین از رشد پروتئینی به نام تاو در مغز جلوگیری می کند — این مورد یکی از علائم بیماری آلزایمر است.
دارچین در اصل از پوست درخت دارچین سیلان به دست میآمد و امروزه به آن دارچین واقعی میگویند. در دوران مدرن، نوع محبوبتر دارچین کاسیا است که در تعداد بیشتری برای تولید انبوه کشت میشود.
این دارچین یک نوع دارچین چینی است و از آن زمان در مناطق جغرافیایی متعددی کشت شده است. به همین دلیل، بیشتر در فروشگاه یا سوپرمارکت با دارچین کاسیا مواجه می شوید.
دارچین سیلان گونه اصلی است که در سریلانکا یافت و رشد میکند و دارای محتوای سینامالدئید کمتری است و آن را برای دسرهایی با طعم ملایمتر بسیار مطلوب میکند. دارچین سیلان، که به نام دارچین واقعی نیز شناخته می شود، بسیار گران تر است.
مزیت اصلی سیلان نسبت به کاسیا این است که سیلان حاوی مقادیر بسیار کمی کومارین است. کومارین یک ترکیب گیاهی است و می تواند برای انسان سمی باشد، اما سیلان تقریباً 250 برابر سطح کمتری از آن دارد.
پاسخ ها